Pusryčiai per 2 minutes be vargo. Vamzdeliai iš lavašo

Paruošimui jums prireiks tokių ingredientų: lavašas, 1 vnt; varškės masė, 180 g; pienas, 2 valgomieji šaukštai; kiaušinis, 1 vnt.

Paruošimo procesas: varškės masę galite imti bet kokią arba padaryti savarankiškai iš bet kurio riebumo varškės, blenderyje sutrynę su džiovintais abrikosais, slyvomis ar razinomis. Galima paprasčiausiai sumaišyti varškę su cukraus pudra ir vanile ar net šokolado gabalėliais, kokoso drožlėmis ir t.t.

Kiaušinius plakame šakute ir pilame pieną, galima pridėti ir žiupsnelį cukraus. Jei imate gatavos varškės masės kubelius, pjaustome į 4 dalis.

Lavašo lapus pjaustome į 8 dalis ir kiekvieną varškės gabaliuką apsukame lavašo vyniotiniu, užspausdami kraštus. Mirkome vamzdelius kiaušinyje ir apkepame iš abiejų pusių, kol atsiras geltona plutelė. Šis procesas užima po 1 minutę iš kiekvienos pusės.