Lengvas varškės desertas pusryčiams prie kavos

Ingredientai:

– 200 g bet kokių smėlinių sausainių

– 200 g neriebios varškės

– 100 g grietinės

– 50 g cukraus

– 1 arbatinis šaukštelis kavos

– vanilė

– kakava

Paruošimas:

1. Blenderyje sumaišome varškę, grietinę, cukrų ir vanilę iki vienalytės masės. Ruošiame kavą. Tirpi bus net geriau.

2. Kiekvieną sausainį 5 sekundėms pamerkiame į kavą. Paskui, paeiliui dėdami sluoksnius iš sausainių ir kremo, formuojame desertą.
Geriau tai daryti stiklinėse. Bus labai gražu. Iš šio produktų kiekio išeis 2 didelės porcijos arba 3 mažesnės.

3. Viršų apibarstome kakava per sietelį. Dedame į šaldytuvą nakčiai.