Lengvas varškės desertas pusryčiams prie kavos
Ingredientai:
– 200 g bet kokių smėlinių sausainių
– 200 g neriebios varškės
– 100 g grietinės
– 50 g cukraus
– 1 arbatinis šaukštelis kavos
– vanilė
– kakava
Paruošimas:
1. Blenderyje sumaišome varškę, grietinę, cukrų ir vanilę iki vienalytės masės. Ruošiame kavą. Tirpi bus net geriau.
2. Kiekvieną sausainį 5 sekundėms pamerkiame į kavą. Paskui, paeiliui dėdami sluoksnius iš sausainių ir kremo, formuojame desertą.
Geriau tai daryti stiklinėse. Bus labai gražu. Iš šio produktų kiekio išeis 2 didelės porcijos arba 3 mažesnės.
3. Viršų apibarstome kakava per sietelį. Dedame į šaldytuvą nakčiai.